CVS verwerft opnieuw dierenkliniek in Friesland, Rassers begeleidt

Op 6 september 2018 heeft CVS Group in Nederland wederom een dierenkliniek verworven: Dierenkliniek Fischer te Bolsward. Rassers heeft de CVS Group opnieuw in het gehele traject begeleid. Het team van Rassers dat CVS Group begeleidt, bestaat naast Annemarie Beljaars en Günes Güntekin uit Fred Froger, Hans Erik van Gorp, Simone Oosterbeek, Roel Stotijn en Martijn Schouw.

CVS Group is de grootste dienstverlener in het Verenigd Koninkrijk voor dierenartspraktijken en dierenklinieken en heeft haar eigen laboratoria en crematoria gericht op dieren. CVS Group stelt huisdieren voorop. CVS Group staat voor kwaliteit, verbetering van de diergezondheidszorg en een betere samenwerking onder dierenartsen zodat de veterinaire kennis uitgewisseld kan worden.

bron: CVS Group

Annemarie Beljaars
Annemarie Beljaars

Annemarie Beljaars

Advocaat / Partner

“Of het nu om een overname of geschilprocedure gaat: ik sta een cliënt bij in spannende tijden. De kunst is dan om rust en vertrouwen uit te stralen en dat vertrouwen waar te maken. In de vorm van een resultaat dat zowel juridisch als commercieel zo goed mogelijk uitpakt.”

Categorieën