HR-ontbijt webinar

  • Datum14/12/2021
  • Tijd 10.30u
  • Locatie online
  • Categorie Arbeidsrecht

Beste,

Het 10e Rassers HR-ontbijt van 16 en 18 november kon helaas niet doorgaan. Omdat we jullie vakkennis toch graag scherp houden, hebben we besloten op 14 december als alternatief een live webinar te organiseren. Het heerlijke broodje met het glas vers geperste jus zullen jullie zelf moeten regelen en we zullen de onderlinge ontmoetingen en jullie live aanwezigheid zeer missen, maar het is beter dan niets.

Het ontbijt wordt meer een brunch want het webinar wordt gehouden van 10:30 uur tot 12:00 uur.  De onderwerpen die we gaan behandelen zijn onveranderd gebleven. We bespreken het arbeidsrecht in roerige tijden: de omgang met corona op de werkvloer, (on)mogelijkheden van eenzijdig wijzigen van arbeidsvoorwaarden, handhaafbaarheid en nut van concurrentie- en relatiebedingen en een korte bespreking van aanstaande wetswijzigingen.

Jullie kunnen eventuele vragen tijdens het webinar aan ons stellen via de chatfunctie.

Om op 14 december deel te kunnen nemen aan dit Rassers HR-ontbijt webinar ‘Arbeidsrecht in roerige tijden’ moeten jullie je inschrijven via deze link: https://studioavdr.webinargeek.com/arbeidsrecht-in-roerige-tijden.

Je krijgt dan een e-mail met daarin een link naar het webinar. Ongeveer 2 uur vóór het begin van het webinar op 14 december ontvang je deze link nogmaals.

Klik op de knop ‘bekijk webinar’, kort vóór 10:30 uur op de 14e december, en je krijgt toegang tot de live uitzending van het webinar. We hopen van harte dat jullie er allemaal online bij kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Sectie Arbeidsrecht Rassers Advocaten