Advies aandeelhouders bij verkoop en levering

Bart van Logtestijn en Günes Güntekin hebben de aandeelhouders van Van Leusden B.V. geadviseerd bij de verkoop en levering van 37.5% van hun aandelen aan Kito Europe GmbH, welke transactie recentelijk is geëffectueerd. Kito Europe GmbH maakt onderdeel uit van KITO Group. een wereldwijde sector overschrijdende leverancier met hoge marktaandelen in Japan en  Noord Amerika. Van Leusden B.V., die gespecialiseerd is in maatwerk hijs- en liftoplossingen voor maritieme en offshore gebruik, had reeds een sterke positie in Europa en zal met Kito als medeaandeelhouder haar marktaandeel in Japan en Noord Amerika kunnen versterken.

Günes Güntekin
Günes Güntekin

Günes Güntekin

Advocaat

“Je sterk maken voor een ander, dat maakt de advocatuur zo mooi. Cliënten vertrouwen mij hun belangen toe. Dat is een voorrecht en dat vertrouwen moet je waarmaken.”

Categorieën

Gerelateerde artikelen

Relevante ontwikkelingen in ons vakgebied, de mogelijke consequenties voor u, en het laatste nieuws over het Rassers-team en onze dienstverlening.

12 jul. 2018

Pas op met het sluiten van een overeenkomst met een ‘special purpose vehicle’

Niet zelden worden bij het sluiten van overeenkomsten tot samenwerking of bij overnames nieuwe opgerichte vennootschappen gebruikt – special purpose vehicles “SPV”– gebruikt.