Praktische tips vóór en dóór Ondernemers

  • Datum 17/01/2019
  • Tijd 07.30u - 09.30u
  • Locatie Frame 21
  • Categorie Ondernemingsrecht

Take 5 en Rassers Advocaten starten met ingang van januari 2019 een cyclus van 6 bijeenkomsten waarin de 6 “levensfases” van een bedrijf worden doorlopen. Larry E. Greiner formuleerde in 1972 een nog altijd relevant groeimodel. Hij zag dat de groei van een onderneming in veel gevallen bestaat uit zes fases. In de 6 opeenvolgende maandelijkse cycli, zullen in samenwerking met verschillende ondernemers of specialisten de succesfactoren en valkuilen worden besproken van die afzonderlijke levensfases. Pragmatische tips op basis van ervaringen van ervaren ondernemers en specialisten die voor u als ondernemer het onderscheid kunnen maken om succesvol te groeien. In deze “Maand van ..” zal naast specifieke publicaties en e-papers, iedere keer een dynamische en praktische ontbijtsessie worden georganiseerd waarin u wordt bijgepraat over actuele onderwerpen en ontwikkelingen van die levensfase. Bovendien heeft u dan de gelegenheid om met specifieke specialisten en collega-ondernemers van gedachten te wisselen over de vragen die u heeft.

Uiteraard starten we met de “Maand van de Starter” en graag nodigen wij u uit voor de eerste ontbijtbijeenkomst tijdens deze “Maand van de starter” op 17 januari 2019 vanaf 7.30 uur . Locatie: Frame 21 Rietschotten, 4751 XN Oud Gastel. Take 5 en Rassers Advocaten zullen samen met de specialisten op dit vlak - Erasmus Centre of Entrepeneurship (www.ece.nl) en Starters Centrum West-Brabant (www.starterscentrawestbrabant.nl ) - een interactieve sessie voor u organiseren onder de titel; “Waarom slaagt de een wel maar de andere niet”. Naast de specialisten van Take 5 en Rassers, zullen het Erasmus Centre of Entrepeneurship en Starters Centrum West Brabant antwoord geven op die vraag waarbij het Starters Centrum ook nog de specifieke omstandigheden in onze regio aan de orde zal laten komen naar aanleiding van een recent onderzoek. Naast dus nuttige tips & tricks over hoe u succesvol kan groeien in de startersfase, krijgt u ook alle gelegenheid om uw specifieke vraag aan de specialist of mede-ondernemers te stellen. Tevens zult u naar huis gaan met een white paper voor de valkuilen en succesfactoren voor de Startersfase.

Bevindt uw bedrijf zich in de startersfase of overweegt u een bedrijf te starten, kom dan naar deze gratis ontbijtbijeenkomst in Roosendaal op 17 januari 2019. Ook als u iemand in uw omgeving of netwerk kent die bezig is een bedrijf te starten, dan mag u uiteraard deze uitnodiging doorsturen.

De deur is open vanaf 7.30 uur voor een ontbijt en we starten om 8.00 uur met de interactieve sessies die uiterlijk om 9.30 uur zijn afgelopen, waarna u door kan naar uw werk of nog even kan napraten met mede-ondernemers of specialisten.

Aanmelden voor 17 januari 2019 kan tot en met 10 januari 2019 via ontbijtsessie@take5.nl of ontbijtsessie@rassers.nl