115 jaar ervaring in de advocatuur

Kennis van zaken.

We adviseren cliënten rondom elk aspect van pensioen als arbeidsvoorwaarde tussen een werkgever en (voormalig) werknemer. We begeleiden cliënten bij voorgenomen wijzigingen, maar staan hen ook bij als adviseur, onderhandelaar en met procesgang als er conflicten ontstaan, met individuele medewerkers of met een bedrijfstakpensioenfonds.

Voor jou, naast jou

  • Werkgevers
  • Werknemers

 

Scherp advies of partner nodig? Wij staan direct voor je klaar.

Bel nu 076 513 6123

Onze specialisten verdiepen zich snel en grondig in de consequenties van voorgenomen wijzigingen, ook op lange termijn. Bij geschillen over pensioenschade door wijzigingen in het verleden, kunnen wij complexe dossiers snel doorgronden. In beide gevallen kunnen we werkgevers zo solide advies geven over de te volgen strategie.

Focus en toewijding

Op het scherp
van de snede

De zorgplicht van werkgevers wordt door de rechter steeds ruimer uitgelegd. Onze in pensioenrecht gespecialiseerde advocaten volgen de ontwikkelingen en jurisprudentie op de voet en helpen cliënten te anticiperen. We hebben uitgebreide ervaring met werkingssfeeronderzoeken naar de eventuele verplichting om deel te nemen in een bedrijfstakpensioenfonds. In de praktijk blijkt dat bedrijven hier lang niet altijd van op de hoogte zijn, wat tot aanzienlijke claims kan leiden.

Onze advocaten aan zet

Benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen? Vaak weten we dit al tijdens een kort telefoontje.

Bel nu 076 513 6123