Openheid, kwaliteit van dienstverlening en kennis van je cliƫnten vormen de basis.

Werken bij Rassers

Rassers advocaten heeft altijd belangstelling voor talent. Kandidaten die gemotiveerd zijn om het recht op een gedreven en intelligente manier toe te passen worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

 

Voor starters geldt dat goede studieresultaten en enige ervaring in de vorm van een studentenstage strekken tot aanbeveling. Rassers heeft een zeer gevarieerde praktijk te bieden. Van begin af aan wordt veel aandacht besteed aan een gedegen begeleiding. Halverwege de opleidingsperiode van de advocaat-stagiaire wordt over het algemeen gewisseld van praktijkgroep, zodat de stagiaire in meer rechtsgebieden wordt opgeleid. Een tweede voordeel is dat de stagiaire meerdere manieren van aanpak meemaakt. Er wordt naar gestreefd om zo snel mogelijk zelfstandig dossiers te kunnen behandelen en zodoende ook zelf verantwoordelijkheden te dragen.

 

Naast de verplichte beroepsopleiding vindt bij Rassers interne kennisuitwisseling plaats in sectiebijeenkomsten. Daarnaast wordt volop ruimte geboden om cursussen en seminars bij te wonen. De kosten worden over het algemeen door kantoor gedragen.

 

Binnen kantoor heerst een plezierige en open collegiale sfeer. Iedere advocaat  heeft een eigen kamer, zodat men rustig kan werken.

 

Stagemogelijkheden

Voor studenten, die zich in de eindfase van de WO opleiding bevinden bestaat de mogelijkheid om stage te lopen. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden om te 'proeven' aan de advocatuur.

 

De stagewerkzaamheden zullen bestaan uit het – op alle rechtsgebieden – in opdracht van en voor advocaten verrichten van uitzoekingen (jurisprudentie en literatuuronderzoek), het opstellen van notities en/of het concipiëren van concept processtukken en brieven. Daarnaast proberen we je zoveel mogelijk mee te nemen naar zittingen en besprekingen, zodat je een goed beeld krijgt van wat een advocaat doet en wat het werken in de advocatuur inhoudt.

 

Een studenten-stage binnen Rassers Advocaten, waarbij de studenten kennismaken met meerdere rechtsgebieden, duurt doorgaans 8 weken.

 

Op dit moment zijn er mogelijkheden in de volgende perioden:

  • oktober / november / december 2017
  • januari / februari 2018
  • maart / april 2018
  • mei / juni 2018

 

Als je geïnteresseerd bent in onze organisatie, dan kan je een e-mail met CV en cijferlijst sturen aan: Cynthia Castelein (Manager P&O) castelein@rassers.nl

 

 

RASSERS ADVOCATEN  •  Sophiastraat 22-28  •  4811 EM Breda  •  T +31 (0)76 5 136 136  •  F +31 (0)76 522 25 52