Rassers Update Ondernemen en HR 10 en 12 oktober

05 okt 2017

 

In 2017 zijn ondernemers van harte welkom bij de ‘Rassers Update-bijeenkomsten’. Tijdens deze bijeenkomsten wordt u bijgepraat over actuele onderwerpen. Bovendien is er gelegenheid om hierover van gedachten te wisselen met onze juristen en met collega-ondernemers.

Graag nodigen wij u op dinsdag 10 of donderdag 12 oktober uit voor de volgende lezing in deze cyclus.


Dinsdag 10 oktober en donderdag 12 oktober 2017
Ondernemen en HR

Taco van der Dussen en Simone Oosterbeek

 

De zevende editie van het HR ontbijt alweer. Deze keer praten Taco van der Dussen en Simone Oosterbeek u bij over voor ondernemers en ondernemingen relevante actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Is de beer los? Moeten werkgevers gaan vrezen voor de billijke vergoeding? Kan deze nu sky high oplopen? Op deze vragen wordt ingegaan naar aanleiding van het recente spraakmakende arrest van de Hoge Raad over de billijke vergoeding in de New Hairstyle-zaak. Sinds ons vorige HR-ontbijt deed het Europees Hof van Justitie eveneens een zeer belangwekkende uitspraak in de Smallsteps-zaak over pre-pack. Wat is de betekenis hiervan voor de arbeidsrechtpraktijk? Ook dit komt aan bod. Verder blijkt uit onze praktijk dat ontslag op staande voet een belangrijk instrument blijft voor werkgevers. Onder de noemer ‘Ontslag op staande voet onder de WWZ’ belichten we aan de hand van de jurisprudentie de do’s and don’ts. Tenslotte wordt onder de loep genomen wat de werkgever wel en niet mag in relatie tot de privacy van de werknemer op de werkvloer. Hoe zit het precies met inzage nemen in e-mails? Kan zonder problemen een detective worden ingezet om na te gaan wat de werknemer buiten allemaal uitspookt onder werktijd? Uiteraard zal er ook weer ruimte zijn voor vragen uit de zaal.

De ontvangst is om 8.00 uur met ontbijt. Na afloop van de lezingen om 9.45 uur is er gelegenheid tot napraten.

Wij zien uit naar uw komst en hopen op veel interactie en uitwisseling van praktische tips tussen de aanwezigen. Dat laatste is immers in het HR-vak minstens zo belangrijk als kennis van wet- en regelgeving.

Wilt u een collega of relatie meenemen? Geen probleem – geef dat dan aan bij uw aanmelding.
 

 
Data: 10 en 12 oktober 2017 (keuze)
Tijd: van 08:00 - 10:00 uur
Locatie: Hotel Princeville, Princenhagelaan 5, Breda (naast A16 tussen Rotterdam en Antwerpen)
Aanmelden: seminars@rassers.nl onder vermelding van de datum waarop u aanwezig bent, dinsdag 10 of donderdag 12 oktober.
 

 


RASSERS ADVOCATEN  •  Sophiastraat 22-28  •  4811 EM Breda  •  T +31 (0)76 513 61 36  •  info@rassers.nl