Wij wijzen u de weg naar ons kantoor in Breda
 • Gratis parkeren via Yellow Brick

  Graag maken wij u er op attent, dat wij via Yellow Brick de mogelijkheid aanbieden om uw auto gratis te parkeren. Als u uw auto heeft geparkeerd en zich heeft gemeld bij onze receptie, ontvangt u een Yellow Brick-parkeerkaart.

 • Vanuit richting Rotterdam via E10/A16

  Neem afslag 17 Prinsenbeek/Breda Noord. Bovenaan de afrit slaat u bij de verkeerslichten linksaf en rijdt u over een viaduct. Vervolgens rijdt u alsmaar rechtdoor (Backer en Ruebweg) waarbij u (nadat u een groot kruispunt bent gepasseerd) over het water rijdt. Onder aan dit viaduct slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Belcrumweg op. Na de tweede verkeerslichten slaat u linksaf de Stationslaan op. Bij de derde verkeerslichten slaat u rechtsaf de Terheijdenstraat op (U rijdt dan onder het spoor door). Bij de volgende stoplichten rijdt u rechtdoor over het water de Mauritsstraat in. Aan het einde van die straat (voor de fontein) slaat u rechtsaf de Sophiastraat in. Het kantoor ligt aan uw rechterhand.

 • Vanuit richting Utrecht/Gorinchem A27

  Neem afslag 16 Breda-Noord. Onderaan de afrit slaat u rechtsaf. U rijdt hier alsmaar rechtdoor. De Tilburgseweg gaat over in de St. Ignatiusstraat. Deze straat volgt u totdat u bij het kruispunt met verkeerslichten komt. Daar gaat u rechtdoor de brug over. U bent nu in de Nassaustraat. De Nassaustraat gaat na de fontein over in de Sophiastraat. Het kantoor ligt aan uw rechterhand.

 • Vanuit richting Tilburg via A27

  Neem afslag knooppunt St. Annabosch de A27/E311 richting Breda/Utrecht. Hierna afslag 15 richting Breda. Bij de verkeerslichten slaat u bovenaan de afrit linksaf. Hier houdt u rechts aan en neemt de eerste afslag Bavel. Onder aan de afslag gaat u rechtsaf en volgt u de Claudius Prinsenlaan. Bij de verkeerslichten voor de singels slaat u rechtsaf de Wilhelminasingel in. U gaat bij de volgende verkeerslichten direct linksaf. U rijdt nu de Nassaustraat in. Deze gaat na de fontein over in de Sophiastraat. Het kantoor ligt direct aan uw rechterhand.

 • Vanuit richting Etten-Leur/Roosendaal via N58

  Neem de afslag 16 Breda West. Ga onderaan de afrit rechtsaf de Ettensebaan op. U passeert hier een aantal verkeerslichten (Ikea aan linkerzijde). Rechtdoor richting Centrum (dit is de Ettensebaan, meubelboulevard is aan de linkerzijde). Bij verkeerslicht met splitsing Westerpark/Centrum, rechtsaf Centrum aanhouden. Bij tweede verkeerslicht linksaf de Haagweg op. Bij het volgende verkeerslicht slaat u linksaf deTramsingel op.Na het tweede verkeerslicht (boven op de brug) slaat u linksaf de Belcrumweg op. U houdt hier rechts aan en slaat bij de volgende verkeerslichten rechtsaf de Stationslaan op. Bij de derde verkeerslichten slaat u rechtsaf de Terheijdenstraat op (U rijdt dan onder het spoor door). Bij de volgende stoplichten rijdt u rechtdoor over het water de Mauritsstraat in. Aan het einde van die straat (voor de fontein) slaat u rechtsaf de Sophiastraat in. Het kantoor ligt aan uw rechterhand.

contact

Adres

Rassers NV
Sophiastraat 22-28
4811 EM Breda
Postbus 3404
4800 DK Breda

Tel. 0031 (0)76 5136 136
Fax 0031 (0)76 5222 552
E-mail info@rassers.nl

KvK 20125783

RASSERS ADVOCATEN  •  Sophiastraat 22-28  •  4811 EM Breda  •  T +31 (0)76 5 136 136  •  F +31 (0)76 522 25 52